“ALS IK NIET IN AMSTERDAM ZOU WONEN ZOU IK ER ELKE VAKANTIE NAAR TOE GAAN” is de titel van het dichtbundel van MC Lost

In de week van zijn debuut album release “Fases” heeft MC Lost uit Amsterdam Zuidoost ook zijn dichtbundel uitgebracht met de titel “ALS IK NIET IN AMSTERDAM ZOU WONEN ZOU IK ER ELKE VAKANTIE NAAR TOE GAAN”. De bundel bevat gedichten die door hem de afgelopen twee jaar zijn geschreven.

‘Bijna 2 jaar geleden begonnen, eigenlijk gesprongen zonder te weten waar te landen, hoe dit vorm zou krijgen en hoe dan verder. 1 ding was zeker: ik moest dit doen! De energie die ik ervan kreeg was magisch, van het opschrijven tot het delen van mijn gedichten! Dankbaar voor de stad en de vele nachten dat ik veels te jong veels te lang bleef hangen op plekken die er niet meer zijn. Alleen in me hart en gedachtes. En nu ook in dit boek. Voor altijd❀️ β€œALS IK NIET IN AMSTERDAM ZOU WONEN ZOU IK ER ELKE VAKANTIE NAAR TOE GAAN”‘ aldus MC Lost op zijn Instagram pagina.

De dichtbundel is voor € 10,00 verkrijgbaar in de webshop van MC Lost.

About the author