Contact

Wij van POKOE HIPHOP MAGAZINE proberen een diverse variatie aan hiphop te supporten door releases op onze website te plaatsen. Daar waar helaas andere platformen veelal hiphop uit de commerciΓ«le categorie posten willen wij naast deze categorie ook de underground en talentvolle artiesten een podium bieden. Naar onze mening verdient een artiest aandacht wanneer hij -of zij kwaliteit aflevert. POKOE HIPHOP MAGAZINE is daarom bij uitstek het podium om op te shinen.

Wil je ook jouw album/EP release, track/single of videoclip aanleveren? Dat is mogelijk!

Wat hebben wij nodig:

β€’ Het artwork van een album, EP of single
β€’ Een scherpe printscreen of foto van de videoclip
β€’ Informatie. Wie is de artiest? Waar komt de artiest vandaan? Wie heeft de beats geproduceerd? Welke gastbijdragen staan er op de tracks?
β€’ Een url naar het materiaal op Spotify, Youtube, Bandcamp of Soundcloud

Je kunt je materiaal aanleveren door naar Pokoemagazine@outlook.com te mailen.

Uiteraard zal onze redactie er naar kijken. Bij voldoende kwaliteit en enthousiasme van de redactie zal er een post aan worden gewijd. Keep up the good work!

Wil je op POKOE HIPHOP MAGAZINE adverteren? Ook dat is mogelijk. Uiteraard kijken we of het bij de doelgroep past of hoort en kunnen we bespreken tegen welke voorwaarden we het zullen plaatsen. Hiervoor kun je ons ook mailen naar Pokoemagazine@outlook.com