Deuces, Angie Louws & MC Lost presenteren “Haag In Hart, Dam Op Borst”

In samenwerking met producer Deuces en visual artist Angie Louws presenteert emcee MC Lost de expositie “Haag In Hart, Dam Op Borst”: een multidisciplinaire ervaring die zowel de verschillen als de overeenkomsten tussen Amsterdam en Den haag belicht via fotografie, muziek en dichtkunst. De opening van de expositie vindt plaats op 15 maart in de creatieve broedplaats The Grey Space in the Middle in Den Haag. Het doel van het project is om na een periode van afzondering de twee plekken weer dichter bij elkaar te brengen en een nieuw perspectief te creΓ«ren.

“Haag In Hart, Dam Op Borst” wordt een interactieve avond waar de overeenkomsten tussen de twee steden Amsterdam en Den Haag in beeld worden gebracht, jullie perspectief wordt geprikkeld en we tegelijkertijd dichterbij elkaar worden gebracht.

Om alvast kennis te maken met de drie creatievelingen is er een driedelige miniserie te bekijken. De eerste aflevering is een feit en is op de Instagram pagina van MC Lost te bekijken. In de documentaire leggen ze uit hoe ze op elkaars pad zijn gekomen en hoe dit project tot stand gekomen is.

Ben jij zelf dichter, fotograaf of muzikant, dan heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan deze expositie! We hebben de expo zo ingericht dat creatievelingen op basis van wat ze tijdens de expositie opnemen, zich meteen creatief kunnen uiten op de avond zelf. Dit via een open mic en de optie om live te kunnen schrijven. Ben je fotograaf? Raak geΓ―nspireerd zodat we eventueel ook jouw beelden in onze volgende expo kunnen delen (en dit kan ook oud werk zijn met hetzelfde thema)! Je kunt je HIER aanmelden.

MC Lost, foto door Danielle Kliwonder

About the author