Dinkey ValenTe – Enkelbandje

Na in 2021 het album “Noot Gedacht” en het album “24/7” te hebben uitgebracht maakt Dinkey Valente een sprongetje naar de layback jazzy feel om zijn kant van de hiphop te belichten voor de liefhebbers.

Het album cover blikt terug naar de tijd waar het ooit allemaal begon. Om de nieuwe standaard van vandaag te vertalen is het symbool van het cassettebandje weergeven waar je een potlood nodig had om gegeten bandjes te kunnen herstellen. Het opnemen van exclusieve cd’s of radiouitzendingen van o.a. Vila65. Valente geeft op zijn manier respect aan zijn voorgangers.

Daarnaast is het leven ook getergd door diverse lockdowns die aanvoelde als een enkelbandje, alsof je vast zit in beperkingen maar dan maatschappelijk gezien. The one man army is van alle markten thuis en neemt je mee in een gemoedelijke sfeer. Met dank aan Eastgarden, Bottomrockz, Dreamlife, Statinski Mastering, mensen vanaf dag 1, de grondleggers en Roffamannetjes achter de schermen hoopt Dinkey weer van toegevoegde waarde te zijn.

About the author