DJ Dysfunkshunal – Beats & Cuts Vol. 1: A Tribute To East Coast Hipโ€‹-โ€‹Hop

DJ Dysfunkshunal is zonder twijfel รฉรฉn van de grootste turntablists die Belgiรซ ooit gekend heeft. Zijn unieke stijl van mixen van oude & nieuwe school Hip-Hop, R&B, Trap, Twerk, Dancehall, Reggae, Soul & Funk met zijn uitstekende turntablist vaardigheden is wat hem onderscheidt van de meeste andere DJ’s.

Als lid van de Killa Tactics crew reisde hij over de hele wereld en nam hij deel aan DJ kampioenschappen in Los Angeles, San Francisco, Parijs, Londen en Amsterdam. DJ Dysfunkshunal wist de Belgische ITF & DMC battle 5 keer te winnen, is in het bezit van de ITF Benelux 2000 Champ titel en bezit 2 vice-wereldkampioen titels: onnodig te zeggen dat hij zijn sporen heeft verdiend in de internationale DJ battle scene.

Hij verzorgde reeds support acts voor internationale supersterren als Nas, DMX, Eve, Raekwon (Wu Tang), Lil’ Wayne, De La Soul, Rahzel (The Roots), The Furious Five, Guru (Gangstarr), Grandmaster Flash, Capone-n-Noreaga, GZA/Genius (Wu-Tang Clan), Method Man & Redman, Soprano, Sexion D”Assaut, Immortal Technique en veel meer.

Nu is ook zijn allereerste beattape verschenen. Daarmee levert hij een ode aan de Eastcoast. Beluister “Beats & Cuts Vol. 1: A Tribute To East Coast Hipโ€‹-โ€‹Hop” hieronder.

About the author