Djaga Djaga ft. Dylisa – Mama

In samenwerking met producer Gubes heeft Djaga Djaga net voor moederdag zijn nieuwe track “Mama” uitgebracht. Op de track staat een bijdrage van zijn zus Dylisa.

‘Moeders zijn degenen die ons leren hoe we ons moeten gedragen en hoe we onze weg moeten vinden in deze koude wereld. Ze zijn degenen die ons helpen opgroeien en ons steunen in alles wat wij doen. Moeders zijn degenen die nooit aan ons zullen twijfelen. Ze zijn degenen die ons door het vuur slepen en ons helpen om onze dromen waar te maken. Moeders zijn de echte hustlers van deze wereld en ze verdienen alle lof en respect. Dus shoutout naar alle moeders die er zijn. We zouden niet zijn waar we nu zijn zonder de liefde, inzet en kracht van alle moeders. Mijn respect gaat uit naar elke moeder die er is. Maar het meest naar mijn koningin Mamma Tika. Dit nummer draag ik op naar mijn eigen moeder die altijd het beste heeft gewild voor haar zoon en kostte wat het kost heeft gewerkt aan een goede toekomst voor haar gezin. U bent mijn/onze rots in de branding en onze grootste supporter. Ondanks alle pijn, teleurstelling en verdriet staat u nog steeds aan mijn zijde. U verdient alles onder de maan en de zon! Op uw 70ste verjaardag ben ik terug’ aldus Djaga Djaga.

About the author