Ella John – Hypno

De Zaanse Ella John heeft in samenwerking met niemand minder dan Zwart Licht producer Hayzee een kersverse track uitgebracht genaamd “Hypno”. Een hyped productie met rake bars van Ella die momenteel keihard aan de weg timmert.

‘Met Hypno ben ik uit m’n comfortzone gegaan en zelfs nerveus geweest om het te droppen, maar here it is. Ik leer mezelf nog steeds kennen en inmiddels ben ik een hele andere vrouw dan de chick van m’n eerste single. Maar het mooie is dat het niet uitmaakt welke versie van mezelf ik ben – Ik ga altijd iets geven wat dicht bij mij staat. Vooral de laatste twee jaar ben ik van binnen erg veranderd, maar ik denk dat iedereen wel weet dat verandering een proces is. Je bent niet ineens ‘nieuw’ of ‘anders’. Shout out naar iedereen die mijn groei met me meemaakt en na al die jaren nog steeds support. Deze fase waar ik nu doorheen ga, voelt voor mij als de echtste Ella die ik ooit ben geweest. Deze versie van ‘mij’ zijn, vraagt dat ik niet bang ben om me te uiten en muziek en visuals te delen die aansluiten bij hoe ik me voel. Ik doe dit voor mezelf en iedereen die fokt met ‘mij’ zoals ik ben’ aldus Ella John.

About the author