Finesse Records brengt “Ongeschreven Regels” van Improversum uit 2020 uit op gelimiteerde cassette

Het collectief Improversum bestond in 2020 uit een aantal van Nederlands grootste improvisatie emcees, namelijk uit McGyver, MC DRT, Def P, MoDeezy, Ricks en Surya. Gezamenlijk hebben ze over producties van hoofdzakelijk Dopaganda, maar ook van Lucifer, Pita en OBSRVR freestyle bars gespit en dit laten opnemen. “Ongeschreven Regels” staat ook op Spotify, maar zal dus nu ook in gelimiteerde fysieke vorm op cassette verkrijgbaar zijn.

Vanaf vrijdag 5 mei om 20.00 uur is het mogelijk om een exemplaar aan te schaffen in de webshop van Finesse Records. Er zijn 50 exemplaren verkrijgbaar en allen zijn genummerd. Op de cassette zullen ook drie bonustracks staan die niet bij de online variant te beluisteren zijn.

Het freestyle collectief zal tevens ook op 13 mei aanstaande te zien zijn tijdens het event “Dossier Boombap” in de Melkweg. Een aantal emcees maken helaas geen deel meer uit van het collectief. Echter zijn er wel weer zwaargewichten aan toegevoegd waaronder onder andere Insayno. Tijdens het event zullen er ook optredens van Def P, De Kamer (Risskant en AdRem) en McGyver te zien zijn.

About the author