Frontal Records presents The Belgian Mixtape 2021

Het Belgische hiphoplabel Frontal Records heeft een limited usb mixtape uitgebracht in de vorm van een cassette met daarop de hardste en illste Belgische hiphoptracks van 2021. De tape is gemixt door DJ Vega en DJ Proceed.

De jaarlijkse mixtape is ontstaan doordat Frontal Records actief is meteen radioprogramma op Bruzz. Op de tape verschijnen vervolgens hun lievelingstracks die ze hebben gedraaid afgelopen jaar. Het is inmiddels het zesde jaar en de mannen dachten dat het tijd was om de tape van 2021 in beperkte oplage fysiek uit te brengen. Er zijn 100 fysieke exemplaren beschikbaar. De tape is te bestellen door een bericht te sturen via het Instagram kanaal van Frontal Record. Verwacht elf uur aan muziek. O.a. van STIKSTOF, BERRY, Ronnyhuana, Peet, 3NOIR, Vesty, Zwangere Guy, Frenetik, Ramzi, Dikke, Tiewai, Krimi & Royaz, Ricca, Rijmtekkie Spansman en de onlangs overleden Storme.

Via het Mixcloud kanaal van het label kun je alle eerdere tapes gratis beluisteren. Wij hebben ze hieronder even voor je onder elkaar gezet, zodat je ze direct kunt checken!

About the author