George Kush – SILVERLINED

Joris Branderhorst alias George Kush heeft ook de eerste track van 2023 uitgebracht, namelijk zijn nieuwe single genaamd “SILVERLINED”. De track duurt maar liefst zes en een halve minuut, maar blijft onlangs de lengte enorm boeien.

‘Wat zijn je voorbeelden en idolen waard, als blijkt dat ook zij gevoed en gedreven zijn door enkel geld, status en macht? β€˜Mensen switchen op je, maar geld niet!’ zo spreken de groten. En wij? Wij lopen er blind achteraan. Welvarend is samen wegvaren; zo simpel is het! Simpel, maar we moeten er wel wat voor doen. β€œHanden uit de mouwen, boer.”’ aldus George Kush.

Op “SILVERLINED” komt het rauwe, nostalgische en verhalende van George Kush samen. Eigenzinnige hiphop: Een stoffige drumbreak en de meest uiteenlopende samples leiden de rapper en zanger uit Tilburg naar de verschillende thema’s die hem aan het hart gaan. Warme, jazzy klanken voeren je dromerig en bijna hypnotiserend langs de lome en monotone stem van de rapper. We focussen ons te weinig op het mooie dat het leven ons te bieden heeft, en dat mag je weten ook.

About the author