Hanz Kazan – Verloren Liefdesbrieven

Met “Verloren Liefdesbrieven” beschrijft Hanz Kazan verschillende liefdesverhalen, elk in een aparte track. Met dit akoestische project is duidelijk dat Hanz meer is dan alleen rapper. Deze indi-pop geΓ―nspireerde plaat brengt verhaal, spoken word en zang samen in een jong en vernieuwende sound. “Verloren Liefdesbrieven” is een emotioneel project dat aanspreek tot iedereen dat β€˜liefde’ ervaart.

De Titel “Verloren Liefdesbrieven” komt, omdat elk nummer op zich gebaseerd is op liefdesverhalen die Hanz zelf heeft meegemaakt alsook op situaties die mensen rondom hem hebben doorstaan. Het zijn “Verloren Liefdesbrieven” omdat er tracks bij zijn die al enkele jaren geleden geschreven zijn: zoals “Rode Wijn & Kaarslicht” en “Nog Niet”.


Verder komt er naast de online versie van het album ook een fysieke versie. Zo zijn er vijftig CD’s te koop. Met als extra voor de fans een tweede versie van “Rode Wijn & Kaarslicht” met drums. Samen bij de aankoop van de CD zit een fotoalbum. Dit om de look en feel per track te benadrukken. Verder staat in dit fotoalbum een meer gedetailleerde uitleg over iedere track. De verkoop van de CD en het fotoalbum gaat van start op de releaseparty waar aanwezige fans de kans zullen krijgen een exemplaar aan te schaffen. Indien er na het event nog over zijn komt er een online verkoop.

About the author