“Hard Van Buiten, Gebroken Van Binnen” van Feis op gelimiteerde exclusieve Tangerine kleurig vinyl

Op 1 januari 2019 verloor Nederland een van haar meest geliefde rappers en een persoonlijkheid uit duizenden. Met zijn grote hart en sprankelende karakter raakte Feis op zijn beurt de harten van talloze anderen. Hij was een inspiratiebron voor velen, en zal dat blijven tot ver na zijn overlijden.

Op zijn debuutalbum “Hard Van Buiten, Gebroken Van Binnen” uit 2014 neemt de Rotterdamse rapper de luisteraar track voor track mee in zijn pad onderweg naar succes. Hij werkt op de plaat samen met collega Rotterdammer en vriend Winne op de leadsingle “Superman”. Daarnaast bevat de plaat samenwerkingen met Lexcouper, Bilal Lucky en het Rotterdamse rapcollectief Echtuh Echtuh.

De plaat verschijnt met deze uitgave voor het eerst, in gelimiteerde oplage, op vinyl en de opbrengsten zullen gaan naar de stichting Feis Forever.

Deze stichting zet zich in de breedste zin in voor de levenskwaliteit van minderbedeelden en een wereld zonder honger, ziekte, strijd en angst. Feis Forever biedt hulp aan iedereen ongeacht religie, etnische achtergrond en geslacht.

Via de webshop van Top Notch kun je kiezen voor de exclusieve Tangerine kleur of voor een traditioneel zwart gekleurd exemplaar op vinyl.

Feis Forever.

About the author