Het nieuwe album “Nieuwetijdskind” van Insayno verkrijgbaar op vinyl

Insayno is een half Curaçaose, half Nederlandse woordkunstenaar die rap en spoken word gebruikt als verlengstuk van zijn boodschap.

Insayno heeft het record van 32 freestyle rap-battles op zijn naam staan en heeft daarmee de meeste tournaments gewonnen in de gehele Benelux en is tweede van heel Europa. Ook won hij diverse talentenjachten waaronder in 2013 de “Grote Prijs Van Nederland Publieksprijs”. Met spoken word won hij onder andere de “Van Dalen Spoken Awards” in de categorie β€˜lyrics’ en β€˜House Of Poets’.

Op 13 oktober 2016 kwam met een uitverkochte release party, zijn debuutalbum “Dwaalspoor” uit. Deze plaat werd volledig geproduceerd door Tantu en bevat gastbijdragen van Raymzter, Brainpower, Nino, Gikkels, Rass King en Rody Delorean.

Op 27 september 2023 brengt Insayno zijn tweede album “Nieuwetijdskind” uit.
Dit album bevat gastbijdragen van Brainpower, Nino, Rincho X, Rass King, Quinn Soular, Jessey Amado, Saint Ronil en Cici Isenia. De singles “Broederschap” en “Mamai” zijn voorzien van bijhorende videoclips. Insayno zijn muzikale groei heeft ervoor gezorgd dat hij een transitie heeft gemaakt van maatschappijkritische teksten, naar muziek voorzien van zelfreflectie, eerlijkheid en introspectie met een poΓ«tische doorslag. Van maatschappijkritische teksten Β naar meer poΓ«tische/persoonlijke teksten met veel zelfreflectie, eerlijkheid en introspectie.

Het album verschijnt 27 september ook op de online kanalen, maar is nu al te verkrijgen op gekleurd vinyl. Het vinyl is voor € 35,- + verzendkosten te verkrijgen door Insayno een DM te sturen op Instagram.

About the author