Insayno – Nieuwetijdskind

In 2016 bracht In Nasty Situations All You Need: Optimism, oftewel Insayno, zijn album “Dwaalspoor” uit. Tussentijds verscheen de MC her en der als featuring op een track van anderen. En was met name actief in de scene als battle MC. De beste kerel heeft inmiddels tweeΓ«ndertig freestyle rap-battles op zijn naam staan. Tevens is hij ook actief als Spoken Word artiest en als teamcoach bij de Punch Out Battles.

De half CuraΓ§aose, half Nederlandse woordkunstenaar die rap en spoken word gebruikt als verlengstuk van zijn boodschap staat voornamelijk bekend om het aansnijden van onderbelichte thema’s. Dit heeft hij dan ook wederom toegepast op het nieuwe album “Nieuwetijdskind” dat geheel is geproduceerd door SoSpecial. Op het dertien tracks tellende album staan gastbijdragen van Orbe Yorgenis, Rincho X, Brainpower, Quinn Soular, Jessey Amado, Nino, Rass King, Saint Ronil en Cici Isenia.

Het album is ook in fysieke vorm te verkrijgen op roze/paars gekleurd vinyl. Je kunt een exemplaar scoren in de volgende winkels. PlatoMania (en ook fysiek in de Concerto winkels), Black Gold, Platypus Records, Waxwell Records of Record Mania. Uiteraard kun je ook een bestelling doen bij Insayno zelf.

About the author