Jidi Bikey – Horen Is Zien

Joost Franssen alias Jidi Bikey is afkomstig uit Groningen en heeft in samenwerking met producer Stefan Geraets alias Stoef het debuutalbum “Horen Is Zien” uitgebracht. Het album telt maar liefst zestien tracks.

‘Ik kwam erachter dat het me erg hielp om mijn gevoelens op te schrijven. Echt als uitlaatklep, om vele gedachten, stress en vragen van mijn “chest” te hebben. Ik heb een fase gekend in mijn leven van depressie en het gevoel gehad dat ik door niemand gezien werd en alleen leefde op deze wereld. Ik had erg sterk het gevoel dat ik wat wilde laten horen van mijzelf door middel van rap. Vandaar het album “Horen Is Zien”. Mijn beste vriend, die ik als sinds groep 6 van de bassischool ken was rond zijn 14e jaar bezig met het produceren van beats.Β Samen met Stoef ben ik op dit project gesprongen!’ aldus Jidi Bikey.

About the author