K!LO’S – Pof Ik Nu Weer Een

De drieΓ«ndertig jarige Carlos alias K!LO’S en in Bogota, Colombia, geboren rapper heeft een poos stil gestaan in het maken en uitbrengen van muziek. Door een scheiding, kids en struggles in het leven. ‘Maar nu is de tijd rijp om alles te spitten over een beat en zowel de sterktes als de zwaktes te boasten, zodat het ook een boodschap en les kan zijn voor anderen’ aldus K!LO’S.

‘”Pof Ik Nu Weer Een” is gemaakt en geschreven toen alles weer leek in te storten. Soms werk je hard maar is de stress ook heel veel dat het je soms opslokt. De golven van stress kunnen zo hard gaan dat het schip breekt. Op die momenten wilde ik alleen maar zweven en niks voelen. Dus pofte ik weer een J om die stress niet meer te hoeven voelen. En nog steeds wordt het soms te veel. Dat heeft iedereen. Dan wil ik weer zweven.’ De beat, de vocalen en de mixing en mastering komen allen uit handen van de beste man zelf. Beluister “Pof Ik Nu Weer Een” hieronder.

About the author