Marrymarv – Liet Je FF Wachten

Na zes jaar stilte laat MarryMarv weer van zich horen. Na drie turbulente jaren in zijn leven heeft de Rotterdamse rapper, naast het verwerken van zijn verdriet, ook een aantal dingen voor zichzelf op een rijtje gezet. Tijdens dit proces besefte hij dat hij van de dingen wilde genieten die hem als persoon rijk heeft gemaakt en daar is muziek maken ÊÊn van.

In de afgelopen maanden heeft hij dan ook, met zijn dochtertje als inspiratiebron, een flink aantal tracks opgenomen en deze verzameling opgedragen aan zijn dochter. Deze tape zal dan ook de naam “NOA” dragen, de initialen van zijn dochter en tevens ook zijn inspiratiebron. Deze hele tape is geproduceerd door Dutch Heavyweight en samen hebben ze geprobeerd om de reis van Marrymarv muzikaal zo goed mogelijk te onderleggen. Met de rauwe sound van Dutch Heavyweight is er een tape zonder concessies gemaakt en dus zeker geschikt voor de echte liefhebber.

De track “Liet Je FF Wachten” is de eerste single dat afkomstig is van “NOA” en volgens eigen zeggen de juiste track om mee te af te trappen.  

About the author