Marvin Adam – 2+2=22

“2+2=22” is het nieuwe album van de Nederlandstalige rapper Marvin Adam. Na de videoclips van “Leef Weer”, “Parels In De Grachten” en “Waarom Doe Je Moeilijk?” presenteert de rapper uit Zaandam zijn tweede album.  

Het nieuwe album bevat persoonlijke teksten over angsten overwinnen, geloven in jezelf en liefdesrelaties. Daarnaast staan er ook een paar catchy feest tracks op zoals “Bungalow” met daarop een gastbijdrage van de formatie Silky Drip en “Nog ÉÊn Keer”. 

‘Mijn doel is mensen upliften met mijn muziek, en tegelijkertijd wil ik ook mijn kwetsbare kant en rauwe emoties delen in de teksten. Dus ik mix de vreugde en diepgang met een combinatie van Rap en Pop. Dat is mijn sound!’ vertelt Marvin Adam over de totstandkoming van zijn nieuwe tracks. 

De productie van de tracks zijn verzorgd door Minne Mertens en Marvin Adam zelf. Naast de gastbijdrage van Silky Drip zijn er ook bijdragen te horen van Abby Buddingh en Raoul Michel.

About the author