MC DRT- Rodney Alcala EP

Na twee smerige EP’s te hebben losgelaten (“Richard Ramirez EP” en “David Berkowitz EP”) sluit MC DRT zijn serie met moord EP’s af met een laatste doodsteek…

Rodney Alcala aka de “Dating-game killer” is veroordeeld voor slechts 7 moorden, naar zeggen zou hij verantwoordelijk zijn voor zo’n 130 doden. Omdat het 3-luik van EP’s dat ik de afgelopen maand heb afgevuurd nu tot een einde is gekomen, was Rodney Alcala de juiste serie moordenaar als laatste beeld, aangezien hij vorig jaar aan een natuurlijke dood stierf.

Alle beatcreators die bloed aan hun handen hebben namens deze trilogy komen samen op deze laatste release. Raw Citizen, SardBeats, BeatsbyMiga en Rinaldo James opereren met MC DRT op deze audio massacre. Op de “Rodney Alcala EP” is (als uitzondering op de regel) eindelijk een collab te horen! Twee andere killers die garant staan voor een instant bloedbad zijn Ella John en Tommy Lazarus, zij maken zich medeplichtig op het nummer “Link”. Het geheel is weer gemastered door Inline-mastering en klinkt als een vuursalvo. ‘Je snapt dat we nog op vrije voeten zijn en dat iedereen die nog overeind staat een paar nieuwe lines van me door z’n schedel geboord krijgt, right?!’ aldus MC DRT.

About the author