Middenweg – Licht, Camera, Actie

Het hiphopduo Middenweg is weer terug! Rapper Marvin Adam en producer Lucas De Gier hebben het afgelopen jaar hard gewerkt aan nieuwe tracks. Vorig jaar kwam hun eerste album “Vrede, Land & Cultuur” uit, met onder andere de singles “Woke Privilege” en “Check Je Geschiedenis”.

Sinds de release van hun eerste album zijn naam aan het maken als dynamische hiphopduo met rake ongefilterde teksten en harde elektronische beats. 

Nu is het weer tijd voor nieuw materiaal! Vandaag brengen ze hun nieuwe single uit,Β genaamd “Licht, Camera, Actie”. De track bevat uplifting flows en teksten van Marvin en een opzwepende synthesizer beat van Lucas. De track is geΓ―nspireerdΒ door de positieve energie van alle shows die ze doen. Met de knallende drums en catchy hook ‘Licht, Camera, Actie, Licht Camera, Ah’ is het het ultieme startschot voor de aankomende singles en tweede album.

‘We zijn geΓ―nspireerd door de positieve energie die we krijgen van alle mensen bij onze shows. De creatieve mensen om ons heen. En de alternatieve muziekscene die we zien opbloeien in onze stad en in andere steden’ aldus Middenweg.

About the author