Mister Personal – OFF-GRID

“OFF-GRID” is al het zevende album van Mister Personal en de zoveelste samenwerking met TReBeats. Het album weerspiegelt de extreem sterke band tussen de producer en de MC en voeg daar de onuitputtelijke bron en levensenergie voor hiphop aan toe en je hebt een sterke dimensie op zich.

‘Off-Grid is opgedragen aan de soul survivors, de verlorenen in deze chaotische wereld vol zelfvernietigende valkuilen. Speciaal voor alle mensen die de kunst tussen hoop en oorlogen in hun hoofd hebben gevonden. Die luchtbel in je hoofd is nu de veiligste plek op aarde… zorg goed voor je geest en moge de landschappen altijd in je voetsporen bloeien. Deze is voor jou, deze is voor Hip-Hop’ aldus Mister Personal.

Verwacht een album dat balanceert tussen duisternis en licht. Rauwe hardcore boombap vermengd met passie en wijsheid die de kunstvorm van legendes omarmt en zelfs nieuw leven inblaast. TRebeats en Mister Personal zijn een kracht om rekening mee te houden. Zo klinkt 1500 jaar broederschap. De gastbijdragen op het album komen van Afu-Ra, Starrlight, Shape, Thierry Lorenzo, K4m, HARM, Djeekee, Eject en C-Real.

About the author