Restless M.I.N.D. & Tao Nacaal – DA GARDEN

Eastgarden Music heeft een nieuwe release uitgebracht, namelijk de “DA GARDEN” EP van producer Restless M.I.N.D. en emcee Tao Nacaal. Restless M.I.N.D. dat tevens staat voor ‘Million Ideas Never Done’, is in Duitsland geboren en bekend van o.a. “World Hoppaz” en de mini EP met Eastgarden “Bawz” Mister Personal genaamd “Legendary For A Nobody”. Soul is the name of tha game. Met zijn relaxte sound afgewisseld met energieke bouncing grooves is Restless een gevarieerde producer met een hoge mate van hiphop boombap in zijn beats.

Tao Nacaal heeft eerder de EP “Willie Willis” uitgebracht. Met “Da Garden EP” verdubbeld hij nu zijn aantal releases. Tao Nacaal is een rapper geboren in Eindhoven en heeft zijn skills leren gebruiken in Bussum en Amsterdam. Nadat hij een moeilijke tijd achter de rug had, heeft Rotterdam hem de kracht gegeven om hem weer op de kaart te spelen. Met zijn oud collega van Britain en inmiddels zijn homey Mister Personal aka PSL, heeft hij altijd al een goede band gehad. Mister Personal de oprichter van Eastgarden Music, heeft hem de ziel gegeven om weer positief met zijn muziek en zijn message aan de slag te gaan.

Alle Eastgarden artiesten hebben Tao Nacaal vooral veel geΓ―nspireerd en gemotiveerd, om de liefde voor het MC’en weer te laten opbloeien. Dit vanuit zijn energieke, maar ook zeker gevoelige stijl. De nieuwe “Da Garden EP” is eigenlijk een ode aan de gehele Eastgarden family en label. De EP telt een zestal tracks en bevat gastbijdragen van Slinkse Wijze en Mister Personal. De coverart is tevens naast de producties van de tracks ook afkomstig uit handen van Restless M.I.N.D., vanuit zijn digitalart bedrijf LMTNS.

About the author