Steeby ft. Alexander Moto & ZOZY – Soms

Steeby maakt zich op voor de release van zijn aankomende EP. Afkomstig van deze EP is de track “Soms” met daarop gastbijdragen van Alexander Moto en ZOZY op het refrein.

‘De laatste maanden ben ik bezig geweest met een nieuwe manier van opnemen. Ik had altijd al de wens om alles met band in te spelen maar de zoektocht naar de hoe en wat was een langere dan ik had gedacht. Ik heb denk ik ook nog nooit zo lang over een tune gedaan. Zelfs nog even getwijfeld om hem te releasen, omdat die qua sound wat minder past bij de EP die eraan komt. Maar deze tune is voor iedereen die al een lange tijd naar onze shows komt. Vaak mooie momenten gekend toen we deze performden en ik wou hem daarom graag met jullie delen’ aldus Steeby.

De track is van een bijbehorende videoclip voorzien die je hieronder kunt bekijken.

About the author