Storme – Open Einde

In 2020 is Storme uit Gent helaas uit het leven gestapt. Op het moment dat dit naar buiten kwam was heel hiphop BelgiΓ«, maar ook Nederland geschokt. Op het moment van het schrijven van dit artikel krijg ik er wederom de rillingen van (POKOE eigenaar DaniΓ«l heeft Storme vaak gesproken op social media in verband met artikelen voor voorgaande websites). De nabestaanden en vrienden hebben er voor gezorgd dat in 2021, als ode aan Storme, de EP “Geen Excuus” alsnog werd uitgebracht. Nu hebben zij er wederom voor gezorgd dat er nog een release is verschenen met werk dat nog niet was afgerond. En dat “Open Einde” alsnog voor de wereld te beluisteren is. En op deze manier houden we Storme ook in gedachten en krijgt de hiphopliefhebber alsnog zijn dope tracks te horen.

Op “Open Einde” staan zeven tracks met gastbijdragen van Jef Neve, Tijs Vanneste, Khalfa NG, SPREEJ, Neef Nelis, Zwangere Guy en Freddie Konings. Luvvustiv, Nag, Yong Yello, Faisal, Innervy Kosmos en Emillio zijn verantwoordelijk voor de producties.

Storme zou het prachtig hebben gevonden als zijn werk onder de liefhebbers verspreid zou worden. Laten wij er met zijn allen voor zorgen dat dit gebeurd. Laat een ieder weten dat “Open Einde” is uitgebracht en pomp hem door de speakers! Rest in Peace Vincent…

About the author