Tim Beumers & Mike Tibbert – LEVENSWERK / CONG’S CORNER / DONE DEAL

Eigenlijk zijn deze twee mannen nooit weg geweest, maar we kunnen de samenwerking van VSOP leden Tim Beumers en Mike Tibbert met de “BEUMERS&TIBBERT” release wel als een grote comeback bestempelen daar de mannen hiervoor al een poos geen nieuwe muziek hadden uitgebracht. Deze eerste release in de vorm van het album “BEUMERS&TIBBERT” smaakte naar meer en de mannen zijn op hun grind. Inmiddels is “BEUMERS&TIBBERT Season 2” bijna een feit.

Bij de eerdere release was de constructie als volgt. Om de zoveel weken hebben de mannen een aantal tracks van het album op Spotify uitgebracht. Echter in drie batches van drie tracks. Een aantal tracks waren exclusief te beluisteren op vinyl en verschenen niet op Spotify. Ook konden de heads die het vinyl hadden besteld het gehele album al eerder beluisteren. Zij ontvingen namelijk het album ook digitaal in mp3 vorm. Deze werkwijze zetten de mannen voort.

Vandaag is dan ook de eerste batch verschenen van het tweede album en bevat wederom een drietal tracks. Op de track “CONG’S CORNER” staat een gastbijdrage van VSOP lid CC en op “DONE DEAL” van niemand minder dan NTAN. De beats komen wederom van de hand van Mike Tibbert zelf. Waar wacht je nog op? Druk op die fucking playknop hoor!

About the author