Timmietex – Supersonisch

De Brabantse Timmietex is weer terug onder zijn oldschool naam als artiest. Na releases in de vorm van de albums “De Texus Ranger”, “Tantu Spange Tatta” en “Bekende Gezichten” bracht hij ook onder de naam Timm tracks uit en de EP “Blowlands”.

“De afgelopen jaren heb ik mijn muziek uitgebracht als Timm, omdat dat voelde als iets wat ik moest doen. Mijn muziek werd donkerder en dat klopte in mijn hoofd niet meer bij Timmietex. Maar nu.. Ik heb de afgelopen jaren extreem veel muziek gemaakt en heb besloten om dit als Timmietex te gaan releasen. Hoe je het went of keert; de meeste mensen kennen me zo. En ondanks dat mijn autistische hoofd bij elk project een andere naam wil verzinnen ben ik tot de conclusie gekomen dat ik het allemaal ben, en dat ik dus al mijn muziek onder ÊÊn naam ga uitbrengen; Timmietex dus’ aldus Timmietex.

Vandaag is de track “Supersonisch” online verschenen. Een dansbare pokoe dat samen met Hajo Krijger is geproduceerd. Hajo levert tevens ook de hook op de track. Check “Supersonisch” hieronder!

About the author