Tragedy Khadafi & MistaSweet – Stand Up

De Haagse producer (en DJ) MistaSweet heeft samen met Tragedy Khadafi de single “Stand Up” uitgebracht waarop deze levende Queensbridge legende spit alsof zijn leven ervan af hangt. Voornamelijk de rauwe sound die MistaSweet’s muziek heeft wist Tragedy Khadafi te raken en aan te zetten om binnen no-time een track te schrijven. “You got that 90s QB sound” was zijn reactie op de instrumentals die hij van MistaSweet hoorde.

Verwacht geen gezellige uptempo club track waarop je lekker los kan gaan op de dansvloer maar een track die je meeneemt naar de donkere steegjes van Queensbridge, NYC β€œwhere the fiends live” zoals Tragedy in de tekst zegt.Β ‘The 41st side birthed me, plus it cursed me’ rapt Tragedy over zijn block: the 41st side (bij 41st avenue en 12th Street in Queensbridge) op de track β€œStand Up”. Ook horen we hem zeggen ‘From QBC to The Hague City, no remorse no pity’, oftwel: geen spijt van de collabo met de Haagse producer.

Deze is ook erg blij met de samenwerking: ‘vroeger luisterde ik naar deze MC en staat hij in mijn top 5 all-time rappers, en nu heb ik een single met hem! Te ziek voor woorden!’ De samenwerking is niet eenmalig, want het duo heeft meer in het vat zitten. Voor nu kun je alvast genieten van “Stand Up”.

About the author