Blaxno – Manic Depressed

De uit Rotterdam afkomstige Blaxno heeft in samenwerking met producer Prodcedwood de track “Manic Depressed” uitgebracht.

‘Ik voelde me erg terughoudend om dit online te zetten, maar uiteindelijk is dit allemaal gewoon kunst en creatieve expressie. De grootste reden waarom ik muziek ben gaan maken, is omdat mijn favoriete artiesten er nooit voor terugschrokken om zich kwetsbaar op te stellen in hun muziek, waardoor het super relateer baar werd en me hielp om te groeien en om te gaan met het leven. Door mijn hart open te stellen in een nummer doe ik hetzelfde. Zoals sommige mensen van boksen houden om spanning los te laten, doe ik hetzelfde met muziek. Dus voor degenen die er om geven ben ik helemaal goed, vooral omdat ik de vrijheid heb om mezelf te uiten zonder grenzen. Ik wilde dit gewoon delen omdat ik mezelf niet wil beperken in mijn creatieve uitlaatklep en omdat ik hier nogal hard aan heb gewerkt en denk dat het geweldig is. Het is allemaal liefde, altijd’ aldus Blaxno.

About the author