CULT Magazine “Picture This 2022”

Vanaf vandaag is het mogelijk om het vierde deel van CULT Magazine te bestellen. Naast het vierde deel kun je ook nog het tweede en derde deel bestellen, maar ook een re-press van het eerste deel dat in limited oplage verscheen.

In deel vier staan weer hele dope onderwerpen. Zo neemt CULT je onder andere mee met een kijkje achter de schermen bij RAFTING GOODS bij 101BARZ, kun je een enorm mooie foto rapportage van de Fat Windjacks pop up store in de WAXWELL recordshop bekijken, krijg je een kijkje achter de schermen op de BBQ bij SKAV, spreken zij met DJ JANE DOE en ook met Ischa van NOWA’S platen zaak in Leiden. Naast deze onderwerpen zijn er uiteraard nog een hele hoop andere dope artikelen aanwezig!

112 bladzijdes gevuld met al het nieuws van CULT hiphop 2022. Het betreft daarmee ook de dikste editie van CULT Magazine tot dit moment. Als je hem nu besteld ontvang je het magazine in december. Het magazine is te bestellen in de webshop van CULT Recordings voor maar liefst € 15,- plus verzendkosten.

About the author