De eerste editie van de comic “Septem” met bijbehorende soundtrack van hiphopcollector AndrΓ© Kikker komt binnenkort uit

Hiphopcollector AndrΓ© Kikker heeft afgelopen jaar zijn eerste comic geschreven. Deze komt binnenkort uit via een Kickstarter campagne. Hij brengt tegelijkertijd een bijbehorende soundtrack uit op cassette. Deze is geproduceerd door Northlake Productions (die je onder andere zou kunnen kennen van producties voor onder andere Pounds, Smoke DZA, Cousin Feo en Jinnachide). Er staat ook een bonustrack op van het Zaanse rapcollectief Woord Omhoog.

“Septem” is een verhaal over Sev, een verveelde jongen, die niet echt gelukkig is in het leven. Hij brengt zijn tijd door met het lezen van comics, het vermijden van zijn vrienden en het werken in de keuken. Op een dag gebeurt er iets mysterieus, waaruit blijkt dat zijn keuzes in het leven toch meer effect hebben, dan hij zelf denkt. Centraal thema in het verhaal en ook in de soundtrack is de zeven zonden.

De tape design is gedaan door Ronny the Explorer, die tevens ook de art en het design heeft gedaan voor een mock-up VHS-tape en Nintendo-game.

De comic wordt uitgegeven door uitgever Reboot Comics. Wil je meer weten over dit project, volg dan zijn Kickstarter.

About the author