Finesse Records brengt in samenwerking met Illi.png een T-Shirt line uit

Zoals velen van jullie inmiddels wellicht weten timmert het label Finesse Records hard aan de weg om zijn bekendheid te vergroten. Dit doet het label met name om hele ille releases van Nederlandse en Belgische bodem op vooral cassette, maar ook op CD uit te brengen. In fysieke vorm voor de diehard collectors en hiphopliefhebbers. Ook bracht het label eind 2021 een mixtape uit genaamd Finesse dat in elkaar is gemixt door Sneadr met een hoop hoogstaande Nederlandse artiesten er op. Deze verscheen fysiek op cassette en is tot de dag van vandaag nog verkrijgbaar in de webshop van Finesse Records.

Bij de mixtape was ook een bijbehorend T-Shirt uitgebracht, waarvan nu nog maar enkele maten beschikbaar van zijn. Echter is het label een samenwerking met illustrator/grafisch ontwerper Illi.png aangegaan en zijn er inmiddels een tweetal type shirts aan de collectie toegevoegd. Je kunt kiezen uit een zwarte variant of een witte variant met links op de borst de logo’s van Finesse Records en Illi.png staan. De logo’s zullen wordenΒ geborduurd! Op de achterkant zal de prent met “Dirk” bij de stenen muur met de tags worden geprint.
Β 
Het wordt geborduurd/geprint op een zeer stevig Gildan 5000 T-shirt. De T-Shirts zijn te bestellen in elke gewenste maat. Let op! Het T-Shirt kan licht afwijken van de foto (mock-up). De T-Shirts zijn tot en met zondag 16 oktober te bestellen. Daarna gaan ze in productie. De verwachting is dat de shirts rond 26 oktober geleverd zullen worden.

Het betreft uiteraard weer een must have om het shirt te rocken en hardwerkende mensen uit de scene te supporten. Lijkt het je dope om een shirt te pre-orderen? Dan ben je HIER op het juiste adres!

About the author