Jiri – Vrije Vogel

Jiri heeft een goedgevuld artistiek jaar achter de rug. Zo heeft hij dit jaar al de tracks “Jong En Onbezonnen”, “Toekomstdromen”, “Ooggetuige”, “Levenswijsheid”, “Vertrouw Jezelf”, “Vallen En Opstaan”, “Wifey On M’n Mind” en “Eigen Route” uitgebracht. Op alle tracks heeft hij samen mogen werken met producer Anders. De track “Vrije Vogel” is nu ook toegevoegd aan het repertoire van de Vlaamse Jiri.

Jiri is een alledaagse jongen, die zijn weg door het leven op papier zet. En dat gaat zoals bij iedereen met ups en downs, in dit geval met muziek als waardevolle uitlaatklep. Al hoopt de ambitieuze jonge kerel ook een breder publiek te kunnen bereiken.

β€œVrije Vogel” brengt wel degelijk een boodschap over: ‘spreid je vleugels, bewandel de weg die jou bekoort. Hou je vast aan je dromen, en alles waarin je gelooft zal uitkomen. Verwezenlijken wie je wil zijn is ook tegenslagen kunnen verdragen. Een boodschap naar de jeugd, en iedereen die hier baat bij heeft, om je uiterste best te doen in het leven’ aldus Jiri.

About the author