Kiddo Cee – 1104 De Postcode Waar Het Begon

Chan P aka Kiddo Cee heeft zijn nieuwe album “1104 De Postcode Waar Het Begon” uitgebracht. Een vijftien tracks tellende plaat met producties van Jacob The Sleepy, Lester Nevertheless, KC van SMIB en Timon Raven.

Zo zijn er verschillende generaties aan producers met de productie bezig geweest. Zo kun je Lester Nevertheless onder andere kennen van producties voor Brainpower en Extince, Jacob The Sleepy van onder andere producties voor Dret & Krulle en M.O. & Brakko, KC is de producer van SMIB met onder andere Ray Fuego, Nnelg en Fossa en Timon Raven maakte deel uit van het producerscollectief RavenBros.

Het artwork komt uit handen van GRGY van Smib en MickLaRock, de eerste vrouwelijke graffiti artiest van Europa en Vinger.nl. De gastbijdragen komen van Mizztamizzo, Dion Masé, spoken word artiest Schiavonne, en singer/songwriter Bomberleo. DJ L.O.C. heeft de cuts op het album geleverd. Beluister het album hieronder, p.s. het album is precies 40:11 en 40 milliseconde. Een ambigram voor 1104.

About the author