Layzie – 2 Eazy

‘Mijn album hoeft niet perfect te zijn, mijn album hoeft niet te klinken alsof de beste Audio-Ingenieur eraan gesleuteld heeft. Mijn album klinkt niet als muziek van deze tijd, mijn album bevat niet de populaire beats en artiesten die nu hot zijn. Mijn album is niet perfect afgemixt… Waarom?

Omdat dit mijn album is en ik zelf ook niet perfect ben, alles wat ik tot nu toe heb bereikt heb ik op eigen kracht voor elkaar gekregen, alles is zoals het is en voor mij hoeft het niet beter dan dat het is. Puur omdat het klinkt zoals ik wil dat het klinkt, het hoeft voor mij niet te klinken alsof het uit 2023 komt, doe mij maar de sound van eind jaren ’90 of de Zero’s.

Want ik ben gewoon Stevie en maak muziek die ik leuk vind om te horen, zelfs zonder perfectie heb ik het toch zover geschopt dat mijn muziek nu wereldwijd te beluisteren en inmiddels mijn derde solo plaat heb uitgebracht! Gewoon Stevie die nummertjes schrijft en opneemt op zijn slaapkamertje sinds de brugklas’ aldus Layzie.

De beste kerel heeft zijn album “2 Eazy” uitgebracht dat maar liefst achttien tracks telt en gastbijdragen van Lil Cane, Riek, Amita, Rogero, Keesmusic, Kapthijn, Doominoo, Sandy, Sowieso, FerryVlugg en Henkie bevat.

About the author