PODCAST: Sporen met Willem & Morgan Avenue

“Sporen” is de Nederlandse muziek-podcast waarin artiesten hun nummers uit elkaar trekken en de luisteraar spoor voor spoor meeneemt door de verhalen achter de muziek.Β  In elke aflevering neemt host Vincent β€˜Venz’ Reinders je aan de hand in een muzikale ontdekkingsreis door de verhalen die schuilgaan achter één track. Van belangrijke kantelpunten, naar inspiratiebronnen waaruit ideeΓ«n vormde, Tot het uiteindelijke slotakkoord.

Willem stond jarenlang samen met Big2 als The Opposites bovenaan de hitlijsten en op de grootste podia. In 2013 spelen ze de show van hun leven: ze breken de Lowlands Alpha tent af. Een jaar later valt het doek.. The Opposites gaan uit elkaar.

Willem belandt in een zwart gat, een depressie, en het duurt tot 2018 voor we zijn verwerkingsproces op plaat horen: “Man In Nood”. Een album dat in zijn geheel geproduceerd is door Morgan Avenue, die eerder werkte met Sef, Glen Faria en S10.

Willem en MoriΓ«n aka Mo nemen je in deze aflevering mee door de sporen van Houten Pak, een metafoor voor… een doodskist.

About the author