PRE-ORDER de exclusieve POKOE HIPHOP MAGAZINE Snapback Cap

POKOE HIPHOP MAGAZINE is gestart als non profit website en biedt zowel Nederlandse als Belgische hiphopartiesten een podium. Door middel van de website kunnen hiphopheads up to date blijven van met name releases, maar merken wij ook dat artiesten elkaar daardoor ook beter in het vizier hebben en er ook her en der zelfs samenwerkingen door ontstaan. Tevens zien we ook dat de liefhebbers met elkaar geconnect worden. De website begint bij een ieder meer bekend te raken en de posts worden ook goed gedeeld op social media. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor. POKOE HIPHOP MAGAZINE hoeft niet de grootste te worden of te zijn. We doen het uitsluitend voor de hiphopliefhebbers, maar mag uiteraard wel groeien, zodat ook de liefhebbers die de website nog niet voor bij hebben zien komen of hebben bezocht hier ook van op de hoogte worden gebracht.

Hoe krijgen we dit voor elkaar? POKOE HIPHOP MAGAZINE moet naast de online wereld meer zichtbaar zijn in de straten. Dit hebben wij al deels geprobeerd om her en der stickers te plakken, maar nu willen we ook proberen om op een andere manier aandacht te trekken. Het lijkt ons dope om caps te verkopen aan onze volgers. Maar let op! Dit gebeurd ook zonder er winst op te maken. Wel willen we proberen quitte te draaien, want anders schieten we er alleen maar bij in. Zo moeten er kosten aan verzenddozen, verzendkosten en productiekosten worden gemaakt.

Inmiddels hebben wij een proefversie van de cap mogen ontvangen en we zijn er laaiend enthousiast over. Het betreft een snapback cap van het merk Yupoong. Zeer goede kwaliteit. Ons logo staat er op en jawel, deze is heel dope geborduurd. De onderkant van de cap heeft een groene kleur. De cap zelf is dark navy.

De prijzen worden bij een grotere oplage uiteraard steeds goedkoper. Hoeveel we er van zullen verkopen is aan jullie. We zijn benieuwd! We hopen een minimale verkoop van 10 caps te halen. Bij een aantal van 10 caps komen we op het moment uit op € 25,50 inclusief verzending naar jouw adres.

Lijkt het je dope om een cap bij ons aan te schaffen, wat wij uiteraard heel erg dope vinden, kun je tot 22 november een DM bericht sturen naar onze instagram pagina of mailen naar pokoemagazine@outlook.com!

About the author