RBDjan ft. Adje – XXX

Na zijn laatste release “Rooie Oortjes” is rapper RBDjan terug met nieuwe muziek. Zijn nieuwe track “XXX” is een eerbetoon aan de stad waar hij geboren en getogen is en waar zijn hart ligt: Amsterdam. Voor de track bundelde hij zijn krachten met niemand minder dan rapper Adje en producer Puri. De track is een voorproefje van zijn nieuwe album “Kleine Jongens Worden Groot” dat op 11 november uitkomt. De track is ontstaan in de studio bij Puri. Hij liet RBDjan een oude track horen die al 3 jaar op de plank lag, echter miste hierbij nog een verse. Binnen no time zorgde RBDjan voor een pakkende tekst. De rapper noemt het een keiharde en unieke hiphop/bubbling mix met een authentieke Amsterdamse sound. De track zal ook te vinden zijn op het aankomende album “Kleine Jongens Worden Groot”.

‘De track was niet voor mijn album bedoelt maar na lang overleg en aandringen van mijn kant mocht ik de track hebben voor mijn album. Mede omdat er nog geen plannen waren voor de track in de nabije toekomst en ik een club single zocht voor op mijn eigen plaat’ aldus RBdjan.

Er is tevens ook een bijbehorende videoclip geschoten die je hieronder kunt bekijken.

About the author