Simpel – Mijn Ding

Vandaag heeft Simpel uit Almelo zijn vijfde single uitgebracht genaamd “Mijn Ding”. Na eerder de tracks “Zomeravond”, “Noodzaak”, “Te Vroeg” en “Soms Geit” te hebben uitgebracht is dit zijn vijfde en laatste single voor het jaar 2022.

β€œMijn Ding” is een track die ik in principe helemaal zelf gedaan heb, op een beetje mix en master van Savado na. In vergelijking tot muziek die nog komen gaat en wat al uitgebracht is, is β€œMijn Ding” vrij nieuw, deze track is namelijk in begin September gemaakt. Ik heb dus de beat gemaakt, een eerder geschreven 16 gepakt, een stuk bij geschreven en opgenomen in ongeveer een uurtje. β€œMijn Ding” is ook echt mijn ding, dit soort tracks van andere artiesten zijn ook de nummers die ik het meeste voel” aldus Simpel.

De door Simpel en Savado geproduceerde track is hieronder te beluisteren.

About the author