VSOP tijden herleven met aankomende limited Beumers & Tibbert release

Onlangs verschenen VSOP leden Tim Beumers en Mike Tibbert met bars op het album “Rafting Goods Vol.1”. Mede door deze release hebben de mannen weer de smaak te pakken gekregen. Ze hebben besloten om een gezamenlijke plaat te maken dat de titel “Beumers & Tibbert” zal gaan krijgen en er zullen alleen maar beats van Mike zelf op komen te staan. Er zullen gelimiteerde vinyl uitgaven worden gedaan.

Wat zit er allemaal in die release-box? Je pre-ordert de release-box. Zodra het album af is, krijg je het album op vinyl, een t-shirt met het artwork en een stapel stickers in een mooie voorgedrukte doos met het artwork erop, opgestuurd naar je huis. Tevens komt je naam ook op het artwork te staan. Ook krijg je alvast een link om het album te downloaden en te beluisteren. Echter verschijnen er op het fysieke exemplaar meer tracks die niet online zullen worden uitgebracht.

Als bonus op bovenstaande krijg je ook een url om live in te tunen, wanneer de mannen aan het produceren zijn in de studio. Je mag en kunt zelfs bemoeien met welke beats er moeten worden gebruikt en je mag ook een praatje met de mannen maken. Waar pre-order je deze dopeness? Dat doe je HIER!

About the author