“Vinnlandia Vol.1” van Huckleberry Vinn verschijnt op limited cassette

In juli van dit jaar verscheen de solo EP “Vinnlandia Vol.1” van Nul Elf Acht lid Huckleberry Vinn op alle digitale muziekkanalen, maar vanaf vrijdag 9 september is de EP ook fysiek verkrijgbaar via Finesse Records als limited cassette.

Voor deze release heeft Finesse Records en Huckleberry Vinn het anders gedaan. Ze hebben het artwork op het doosje laten printen in plaats van in een boekje. Dit is heel mooi uitgevallen en geeft het een speciale uitstraling! De informatie die normaal in het boekje staat hebben ze nu op een kaartje geprint en deze zit in het doosje van de cassette samen met vijf stickers van het artwork.

Een must have voor de verzamelaar en die hard fans! De cassette is op 9 september vanaf 20.00 uur verkrijgbaar in de webshop van Finesse Records. Zet je wekker en zorg dat je een exemplaar bemachtigd!

Er valt tevens ook nog iets te winnen! Zo maken kopers kans op onderstaande CD’s en een mooi stickerpakket. Je wint het pakket zodra je een Golden Ticket in je cassette hoesje aantreft.
– De CD “Halve Literatuur” van de formatie Nul Elf Acht
– De CD “Nachtleven” van de formatie Nul Elf Acht
– De CD “The Beat Yard” van o.a. DJ Vindictiv
– Een stickerpakket van Huckleberry Vinn, Nul Elf Acht, Dj Vindictiv, The Beat Yard & Finesse Records.

Daarnaast zal Finesse Records in drie andere hoesjes nog eens € 10,- shoptegoed doen om te besteden op www.finesserecords.nl.

About the author