Rotterdammer MarryMarv zet ouder werk op Spotify waaronder de mixtape “Mars Blackmon 2” en “Soulfood” van 1DUIDIG

De Rotterdamse rapper, MarryMarv, begon in 2010 met de formatie 1DUIDIG. Samen met 1DUIDIG heeft hij de EP β€œHeerlijk” en de albums β€œWie Had Ooit Verwacht” en β€œSoulfood” uitgebracht. Ook heeft hij in 2011, met 1DUIDIG, de Grote Prijs van Zuid-Holland gewonnen en in de finale van Grote Prijs van Nederland gestaan. Na dat jaar ging MarryMarv verder met soloprojecten. In die periode heeft hij één album uitgebracht, twee mixtapes en een flink aantal singles. In 2016 werd hij een gelukkige vader van een dochtertje en hij besloot om het maken van muziek op een laag pitje te houden om volledig aandacht te geven aan zijn gezin.

Na een lange stilte heeft MarryMarv besloten om al zijn werk online aan te bieden. Verschillende mixtapes, EP’s, albums, singles en niet eerder uitgebrachte tracks van 1DUIDIG en solo werk zijn allemaal te luisteren op Spotify. Ook is het zeer waarschijnlijk dat hij zeer snel met nieuwe muziek zal komen. Tot die tijd heeft MarryMarv het mogelijk gemaakt om weer te genieten van zijn oude werk.

Hieronder staat een tape, album, EP en wat singles al gedropt. Wil je meer checken ga dan naar zijn Spotify artiestenpagina!

About the author